UPOTPUNITE PORTFOLIO SA USLUGOM TELEFONIJE

Kao nezavisni operater telefonije u prilici smo da vam ponudimo saradnju po principu wholesale modela proverenog rešenja zasnovanog na ISKRATEL SI3000 centrali.

  • TelEFONIK rešenje (NetCast korisnička telefonija)
  • Kontakt centar kao usluga
  • Integracija kontakt centar rešenja

Korisnička telefonija

Planirate da unapredite vaše poslovanje uvođenjem usluga IP telefonije? NetCast je nezavisni ponuđač usluga telefonije bazirane na VoIP tehnologiji.

Mi nudimo uslugu fiksne telefonije po principu veleprodaje (engl. wholesale) prilagođavajući se potrebama korisnika sa tehničke i komercijalne strane. Za potrebe pružanja servisa NetCast poseduje u svom vlasništvu ISKRATEL SI3000 rešenje zasnovano na „All IP“ konceptu, koje je u pogledu pružanja servisa nezavisno od tehnologije u pristupnoj telekomunikacionoj mreži.

Unified communications

”Unified communications” platforma pored standardnog povezivanja više lokacija u zasebnu privatnu mrežu sa svim pratećim funkcionalnostima, omogućava i povezivanje na svim tipovima uređaja (VoIP telefoni, računari, pametni telefoni). Sve to bez kapitalnih ulaganja, implementacije i održavanja. Ova usluga predstavlja tehnološki napredak u odnosu na do sada dostupne IP CENTREX funkcionalnosti.

PROFESIONALNO REŠENJE

Zasnovano na proverenoj Iskratel SI3000 platformi garantuje pouzdanost uz sve neophodne funkcionalnosti.

NEMA POTREBE ZA TEHNIČKOM EKSPERTIZOM

Naši iskusni inženjeri održavaju kompletno rešenje fiksne telefonije: tehnička infrastruktura, interkonekcije sa ostalim operatorima, billing, provisioning, monitoring, povezivanje sa CRM-om.

BIZNIS FUNKCIONALNOSTI

Omogućite svojim poslovnim korisnicima profesionalnu uslugu telefonije na jednostavan način.

POVEĆAJTE SVOJE PRIHODE

Kompletirajte svoj portfolio usluga sa telefonijom, zadržite korisnike i povećajte prihode.

0 EUR INVESTICIJE

Uvedite uslugu telefonije u rekordnom roku bez investicije po modelu “pay as you grow”).

Šematski prikaz Telefonik rešenja

KONTAKT CENTAR KAO USLUGA

Naš dugogodišnji poslovni partner, kompanija Marker CRM, poseduje full service outsourcing Kontakt-centar. Kompanijama koje žele da koriste visokoprofesionalnu opremu i usluge bez kupovine skupih sistema i troškova angažovanja agenata, nudimo kompletnu Kontakt-centar outsourcing uslugu.

Marker Kontakt-centar okuplja tim od više od 40 stručno obučenih operatera i supervizora koji 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, rade za vašu kompaniju. Spektar usluga koje Kontakt-centar nudi je veoma širok - vaše je samo da odaberete ono što vam omogućava lakše i uspešnije poslovanje.

  • PROFESIONALIZUJTE SVOJ KONTAKT CENTAR
  • SMANJITE TROŠKOVE
  • PROFESIONALNO REŠENJE
  • POMOĆ U UVOĐENJU
  • BOLJA KONTROLA I IZVEŠTAVANJE

Integracija kontakt centar rešenja

Unapredite svoje poslovanje tako što ćete pružiti vašim korisnicima profesionalni sistem podrške. Naš tim inženjera će vam omogućiti kompletnu tehničku i organizacionu ekspertizu – odabir, implementaciju i uvođenje optimalnog rešenja u skladu sa vašim potrebama.

PROFESIONALIZUJTE SVOJ KONTAKT CENTAR

Organizaciona, proceduralna, tehnička i tehnološka unapređenja omogućiće da Vaš Kontakt centar radi maksimalnim kapacitetom uz poboljšan kvalitet poslovanja.

SMANJITE TROŠKOVE

Postavite ili restruktuirajte Vaš Kontakt centar uz našu pomoć i Vaši troškovi biće svedeni na optimum ili, kako mi volimo da kažemo, minimum.

POMOĆ U UVOĐENJU

Znamo da je u početku najteže. Iskoristite činjenicu da smo mi počeli pre više od pet godina i da smo veterani u svom poslu. Dopustite da Vam pomognemo kada je pomoć najpotrebnija i postavimo sistem optimalan isključivo Vašim potrebama.

PROFESIONALNO REŠENJE

Imamo višegodišnje iskustvo u radu sa Kontakt centrima. Prepustite profesionalcima kompletan posao i ne brinite – dobićete vrhunsku uslugu koja će značajno unaprediti Vaš biznis.

Bolja kontola i izveštavanje

Kontrola je jedan od ključnih faktora svakog uspešnog posla. Kreiraćemo idealnu kombinaciju kontrolisanja i izveštavanja i omogućiti preciznu analizu Vašeg poslovanja.