POSTIGNITE VIŠE REZULTATA SA MANJE ULAGANJA

ICT tehnologija je kompleksna i dinamična. Na osnovu našeg iskustva i dobrih praksi možemo vam pomoći da odaberete optimalno rešenje u skladu sa vašim potrebama.

TELEFONIK REŠENJA

Mi nudimo uslugu fiksne telefonije po principu veleprodaje (engl. wholesale) prilagođavajući se potrebama korisnika sa tehničke i komercijalne strane.

Za potrebe pružanja servisa NetCast poseduje u svom vlasništvu ISKRATEL SI3000 rešenje zasnovano na „All IP“ konceptu, koje je u pogledu pružanja servisa nezavisno od tehnologije u pristupnoj telekomunikacionoj mreži.

IPTV - XO TV

Razmišljate da uvedete IPTV servis svojim korisnicima? Želite da imate kompletno rešenje na jednom mestu po principu ”ključ u ruke”?

NetCast IPTV platforma omogućava provajderu da, koristeći postojeći pristup internetu svojim krajnim korisnicima obezbedi pristup savremenim sadržajima na interaktivan način. Integrisani NetCast IPTV sistem pored gledanja live sadržaja omogućava i napredne funkcionalnosti (”TV unazad”, pauziranje live sadržaja, video na zahtev - VoD, snimanje - PVR) u bilo koje vreme, na bilo kom mestu i na bilo kom uređaju (TV/STB, računar, tablet, pametni telefon).

CLOUD & HOSTING

Postanite naš partner i ponudite vašim korisnicima profesionalne Cloud usluge – naš Cloud servis je Cisco sertifikovan (CMSP program) i implementiran je koristeći isključivo opremu renomiranih proizvođača (Cisco, EMC, NetApp) koja je smeštena u našem data centru izgrađenom po svetskim standardima od strane firme ENEL-PS. Alternativno, možemo vam pomoći u savetovanju, dizajnu i implementaciji Cloud rešenja smeštenog u vašem data centru.)

KONTAKT CENTAR

Naš dugogodišnji poslovni partner, kompanija Marker CRM, poseduje full service outsourcing Kontakt-centar. Kompanijama koje žele da koriste visokoprofesionalnu opremu i usluge bez kupovine skupih sistema i troškova angažovanja agenata, nudimo kompletnu Kontakt-centar outsourcing uslugu. Marker Kontakt-centar okuplja tim od više od 40 stručno obučenih operatera i supervizora koji 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, rade za vašu kompaniju. Spektar usluga koje Kontakt-centar nudi je veoma širok - vaše je samo da odaberete ono što vam omogućava lakše i uspešnije poslovanje.

CLOUDBOX

VAŠI PODACI - UVEK BEZBEDNI, UVEK PRI RUCI
Ne morate više brinuti o sigurnosti dokumenata koja se nalaze na Vašem računaru.
Sada postoji mesto na kome ćete moći da sačuvate sve svoje podatke, i pristupite im bilo kad i bilo gde.

Pored svoje glavne funkcije čuvanja i lakog pristupa podacima, CloudBox pruža dodatne pogodnosti u vidu mogućnosti deljenja fajlova sa kolegama, ostavljanje komentara, dodeljivanja radnih zadataka itd.

DISASTER RECOVERY

Obezbedite kontinuitet rada kritične sistemske infrastrukture kako biste smanjili rizik od prekida rada servisa i poslovnih gubitaka. Svako okruženje je specifično, pa samim tim i DR mora da se dizajnira u skladu sa tim i sa potrebama određenog poslovanja, odnosno stepena željene zaštite.